ETNA’s nieuwe huisstijl: trendy met een scherp oog voor detail 

Zo snel als keuken- en designtrends veranderen, zo snel gaat onze huisstijl mee met de tijd. Op deze pagina vind je alle ingrediënten die horen bij de ETNA huisstijl 2022. 

Je zult zien dat we ook in de nieuwe huisstijl vasthouden aan enkele bekende merkelementen van ETNA. Wat goed is hoeft natuurlijk niet te veranderen. Zo zijn wij na meer dan 165 jaar nog steeds dol op onze ijzergieters in het logo. Het geheel wordt echter wel gepresenteerd in een modern jasje, met een duidelijk link naar de designs die je in onze trendy producten ziet terugkomen. Wist je bijvoorbeeld dat het lijnenspel dat gebruikt wordt in deze nieuwe huisstijl afkomstig is van de designs van onze inductiekookplaten?  

Huisstijl handboek 

Nieuwsgierig naar het nieuwe jasje van ETNA en hoe we deze dragen? Download ons huisstijl handboek. 

ETNA’s logo’s 

Onmisbaar in alle merkcommunicatie is het logo van ETNA. Het primaire logo blijft ongewijzigd. Naast dit logo gebruiken we ook het logo inclusief onze pay-off: maakt kwaliteit betaalbaar. Dat zegt nét even iets meer over onze merkidentiteit. Welke je in wilt zetten hangt dus vooral af van de boodschap die je wilt vertellen. In het handboek lees je alle do’s en don’ts als het gaat om het gebruik van onze logo’s. 

5 jaar garantie 

Wanneer je je apparatuur registreert op etna.nl ontvang je 3 jaar extra ETNA garantie bovenop de standaard 2 jaar. Om dit onder de aandacht te brengen is een 5 jaar garantie logo beschikbaar in twee smaakjes: subtiel en minder subtiel. Zo is er altijd wel een plekje in de (product-)communicatie voor deze boodschap. Het huisstijl handboek geeft meer richting in hoe het 5 jaar garantie logo gebruikt kan worden in verschillende uitingen.  

Overige elementen huisstijl 

De nieuwe huisstijl is niets zonder het in het oog vallende lijnenspel én de eigentijdse trendmaterialen. Beton én marmer geven de huisstijl de moderne Scandinavische stijl waarin onze producten goed tot hun recht komen.