Onze diensten

Onze diensten

ATAG Nederland biedt naast de drie merken ook een scala aan diensten aan retailers in keukenapparatuur. Deze diensten zijn verzameld onder de noemer ATAG Partners.

Het is de missie van ATAG Partners om de keukenbranche gezond te houden door voortdurend met relevante dienstinnovaties te komen. ATAG Partners wil meerwaarde bieden aan de retailer, de keukenindustrie en de consument. ATAG Partners is een serie diensten die retailers op verschillende vlakken ondersteuning geeft.

>>> Lees meer over ATAG Partners

Naast de diensten van ATAG Partners is er ook ATAG Service op Maat (ATAG SOM). Verhuurders, zoals woningcorporaties, nemen we graag het beheer van inbouwapparatuur uit handen. Daarom hebben we in 2005 speciaal voor hen Service op Maat (SOM) in het leven geroepen. Dankzij dit logistieke systeem - aangestuurd door ons centrale huurderscontactcenter - en ons landelijke netwerk van eigen monteurs kunnen we razendsnel storingen oplossen en 25.000 onderdelen direct uit voorraad leveren. Bovendien meten we continu de klanttevredenheid, zodat we onze service voortdurend kunnen blijven verbeteren.

>>> Lees meer over ATAG Service op Maat