Geplaatst op: 31-5-2011
Showroomkeukenkopen.nl

Showroomkeukenkopen.nl

Tijdens de afgelopen huisshow is Showroomkeukenkopen.nl geïntroduceerd. Inmiddels gebruikt een fors aantal klanten deze site om zijn showroomkeukens aan de man te brengen. Daarmee wordt het niet alleen makkelijker om deze keukens tegen een goede prijs te verkopen maar wordt er ook direct showroomtraffic gegenereerd: klanten naar de showroom!

Nog even de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  1. Voordelig: www.showroomkeukenkopen.nl is de meest voordelige manier om showroomkeukens te verkopen. Voor € 250,- per jaar kunt u onbeperkt uw showroomkeukens online zetten en bij het grote publiek onder de aandacht brengen
  2. Transparant: de consument die op zoek is naar een mooie showroomkeuken ziet direct waar hij deze keuken kan kopen: naam keukenvakzaak, adres en telefoonnummer zijn direct zichtbaar zonder dat een consument zich hoeft in te schrijven
  3. Traffic: hierdoor kunnen consumenten zich direct bij u als keukenvakzaak melden en een bezoek brengen aan uw showroom.

Sinds de introductie vorig jaar heeft het internetteam hard gewerkt om de site steeds verder te optimaliseren. Onlangs zijn er een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd:

Voorkant website:
De navigatie is sterk verbeterd en gebruiksvriendelijker geworden

Banner:
Ook is er een banner beschikbaar die u op uw website kunt plaatsen en waarmee u klanten doorverwijst naar showroomkeukenkopen.nl. De klant ziet vervolgens uw aanbiedingen bovenaan de lijst met keukens.

Mailfunctie:
Een mail die verzonden wordt vanuit de site is vanaf nu voorzien van de advertentie en referentienummer. Makkelijk voor u om na te gaan naar welke keuken uw klant precies refereert.

Zoekfunctie:
De selectiemogelijkheden zijn uitgebreid. Zo kunt u bijvoorbeeld keukens zoeken die binnen een bepaalde afstand van uw postcode aangeboden worden.

Veiling:
Het is nu mogelijk om keukens direct in de veiling te plaatsen Vindbaarheid: De site is verder geoptimaliseerd om nog hoger in de resultaten van Google naar boven te komen.

Kortom, alles bij elkaar een fiks aantal verbeteringen die het gebruik van de site door u en door uw (toekomstige) klanten alleen maar aangenamer zal maken.

 

Met vriendelijke groet, ATAG Nederland B.V. Jeroen Koster Channel Manager KRT