Geplaatst op: 12-3-2014
Afbeelding: atag-kookfabriek
Kookfabriek Amsterdam

Partnership ATAG & Kookfabriek: “300 warmtebronnen in Dutch Design”

Ideale merk activatie voor Nederlands grootste kookmerk in grootste kookstudio

Het nieuwe jaar start goed voor De Kookfabriek. Onlangs tekende de grootste kookstudio van Nederland een overeenkomst met het Nederlandse kookmerk ATAG. Inmiddels zijn de vestigingen van De Kookfabriek in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag volledig voorzien van “Dutch Design” ATAG apparatuur. Voor ATAG is dit letterlijk een verlenging van hun showroom in Duiven. “Wij waren op zoek naar een nieuwe partner voor alle apparatuur in onze kookeilanden en hebben de best denkbare partner gevonden”, aldus Marc Klok, commercieel directeur van De Kookfabriek.

Toekomst De Kookfabriek

Het aantal kookstudio’s is de laatste decennia geëxplodeerd. “We zien een verregaande professionalisering in de markt, en willen meer toegevoegde waarde leveren aan onze gasten”, zegt Klok. “Daarom hebben wij ook al 3 jaar geleden televisiechef Julius Jaspers gevraagd de recepturen voor onze kookworkshops te schrijven”. De samenwerking met ATAG biedt De Kookfabriek nog meer mogelijkheden om een snellere groei te realiseren. Zo is het doel gesteld dit jaar meer te focussen op het internet met kookvideo’s en de verkoop van culinair gerelateerde producten. Daarnaast zijn er plannen om kleinere vestigingen te openen, met onder andere het oog op interessante steden als Utrecht en Eindhoven. Ook deze initiatieven worden ondersteund door ATAG.

Over De Kookfabriek

De Kookfabriek is de grootste kookstudio van Nederland en beschikt sinds april 2013 over drie locaties: Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Grote groepen zakelijke of privé gasten kunnen de keuken in om met collega’s of vrienden te koken en te eten. Onder leiding van één van de culi-coaches worden recepten gevolgd die ontwikkeld zijn door televisiechef Julius Jaspers. Gasten werken normaal gesproken met maximaal twaalf personen aan een kookeiland en bereiden met dit team een geheel diner. Tijdens het koken is er meer dan genoeg gelegenheid om met elkaar te praten en een drankje te drinken. Wanneer alle voorbereidingen gedaan zijn, wordt per gang de laatste hand gelegd aan de gerechten en gaat men met heel het gezelschap aan tafel. De Kookfabriek is powered by ATAG en werkt samen met pannenfabrikant Fissler, keukenmachine leverancier Cuisinart en kookeilandbouwer de firma Tubeclamps in Veenendaal. Voor meer informatie zie: www.kookfabriek.nl