Geplaatst op: 26-4-2012
Afbeelding: consumentenvertrouwen1

Consumentenbond roept ETNA vaatwasser uit tot beste koop!

Duiven, oktober 2011 – De Consumentenbond heeft de vrijstaande ETNA vaatwasser EVW7961 in de Consumentengids van oktober uitgeroepen tot beste koop. Na een uitvoerige test blijkt de vrijstaande vaatwasser van ETNA de beste prijs/kwaliteit verhouding te hebben. De adviesprijs van de waterbesparende en energiezuinige vaatwasser bedraagt € 489,- voor een wit model en € 519,- voor de RVS-uitvoering.

Uitstekende prestaties
De vaatwasser van ETNA is niet voor niets uitgeroepen tot beste koop. Het vrijstaand model is praktisch, waterbesparend en vooral energiezuinig. De 60 cm brede vaatwasser biedt ruimte aan 12 couverts en is voorzien van druktoetsen en LED-indicatie voor het programmaverloop. Hierdoor is de bediening uiterst eenvoudig. Door de ruime inhoud en een verstelbare bovenkorf is de vaatwasser ook erg makkelijk in het gebruik. Het model heeft bovendien het energielabel AAA. Naast energiebesparing betekent dit ook een optimaal was- en droogresultaat. Een wasbeurt kost slechts € 0.38 cent. De constructie en afwerking worden door de Consumentenbond als ‘zeer goed’ beoordeeld.

Betaalbare kwaliteit
ETNA is al 155 jaar een begrip in de Nederlandse keuken. Het A-merk biedt naast vrijstaande keukenapparatuur ook een complete range inbouwapparatuur. Van kookplaten, fornuizen en afzuigkappen tot koelkasten, (combi)magnetrons, (stoom)ovens en vaatwassers. ETNA kenmerkt zich met slimme, functionele en kwalitatieve keukenapparatuur in het lagere prijssegment. ETNA brengt hierdoor kwaliteit binnen handbereik van een brede groep consumenten.