Geplaatst op: 15-8-2011
Afbeelding: 222429

ATAG Nederland heeft beste contact center manager

  • ContactCenterWorld benoemt Ruud Meijer van ATAG tot eerste Industry Champion van Nederland
  • Wereldwijde verkiezing zal begin november in Las Vegas plaatsvinden

DUIVEN - Op vrijdag 8 juli jl. is Ruud Meijer van ATAG Nederland in London verkozen tot de eerste Industry Champion van Nederland binnen de EMEA (Europe, Middle East en Africa) verkiezing door ContactCenterWorld, de vereniging van Contact Centers wereldwijd. Tijdens deze internationale prijsuitreiking kwam de top van de contact center industrie bijeen om de best presterende professionals te verkiezen. De prijs wordt toegekend aan een persoon die heeft bijgedragen aan een verbetering van de contact center industrie in een bepaald land. In november zal in Las Vegas de finale plaatsvinden, waarbij bekend zal worden gemaakt of Ruud Meijer zich ook tot Contact Center Industry Champion van de wereld mag rekenen.

Ruud Meijer is sinds 2006 in dienst bij ATAG Nederland als Manager Service. In deze functie zorgde hij de laatste jaren voor diverse belangrijke resultaten zoals, Contact Center Manager van het jaar 2009, eerste Nederlandse en Europese Master in Contact Center Management en finalist van de service case van het jaar verkiezing van de NVSM, maar vooral de realisatie van de kwalitatief hoogstaande service van ATAG Nederland. Dit was dan ook de belangrijkste reden waarom hij de award in ontvangst mocht nemen. De Nederlandse Industry Champion werd gekozen als één van de acht award winnaars, gekozen uit 32 genomineerd collega’s uit andere EMEA landen.

Las Vegas
Begin november zal ATAG’s Ruud Meijer het als eerste Nederlandse Industry Champion, samen met 7 andere EMEA winnaars, op moeten nemen tegen de best presterende collega’s van Noord- en Zuid Amerika en Azië Pacific. Tijdens deze finale zal hij zich o.a. door middel van een presentatie moeten verdedigen, maar ook zal hij zoveel mogelijk stemmen moeten krijgen van een ieder die hij kan mobiliseren uit de vakwereld.

Meer informatie over de verkiezing is te vinden op www.contactcenterworld.com.

Over ATAG
ATAG is één van grootste spelers op de Nederlandse en Belgische markt en heeft de visie om mensen te inspireren en te motiveren om van koken te genieten. Het hart van ATAG ligt bij het creëren van optimale kookoplossingen, ondersteund met innovaties op het gebied van kooktechnologie, ergonomie, (intuïtief) design, installatie- en schoonmaakgemak en doordachte keuzes in materiaal, afwerking en kleurgebruik.