Geplaatst op: 26-5-2016

Vernieuwingen Pelgrim assortiment

In de herziene uitgave van de Pelgrim inbouwbrochure vindt u het meest actuele assortiment inbouwapparatuur. Pelgrim verbetert haar producten continue en heeft enkele nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd.

Tabel vernieuwingen

Tabel vernieuwingen
* Zie melding onderaan deze pagina

Nieuw is een speciale set bestaande uit een inductiekookplaat en heteluchtoven. Ideaal voor vervanging van de gas- of keramische kookplaat / oven combinatie. Deze set is namelijk geschikt om ingebouwd te worden bij een 2 fasen aansluiting en overbelast het stroomnet niet dankzij een slim powermanagement systeem. Dit systeem zorgt er bijvoorbeeld voor dat bij gebruik van de 4 inductie kookzones tegelijk de maximale vermogens slim worden verdeeld. Lees er meer over op pagina 34.

 Gratis XL Grill-plaat

Bij de nieuwe inductiekookplaat IDK785ONY is ook slechts 2 fasen aansluiting nodig waarmee toch op 5 kookzones gekookt kan worden. Zeer geschikt voor de vervangingsmarkt. Inductiekookplaten IDK883ONY en IDK862ONY hebben flexzones waarbij de kookzones koppelbaar zijn en een zeer groot kookoppervlak gecreëerd wordt dat bovendien zeer efficiënt is. Door de Octazone (het 8-hoekige design van de flexzones) gaat er geen warmte verloren. Bovendien krijgt uw klant nu Gratis XL Grill-plaat een XL grillplaat gratis die perfect past op deze flexzones! Deze gegoten giet aluminium grillplaat t.w.v. 200 euro heeft een grilloppervlakte van 38,5x24 cm en past perfect op de gekoppelde flexzone! Lees er meer over op pagina 34.

Belangrijke melding inbouwtekening: magnetron MAG528RVS is beschikbaar vanaf september 2016. Tot die tijd is de MAG527RVS uit te leveren. De inbouwmaten van deze magnetrons zijn echter afwijkend! De MAG527RVS past niet in bovenkast. Hieronder ziet u de inbouwtekeningen.

Wilt u brochures bijbestellen? Dat kan hier of neem contact op met onze afdeling binnendienst op telnr. 026-882 1400 of via verkoopbinnendienst@atagnederland.nl. Let op; de brochures zijn verpakt per 10 stuks. 

mag527rvs---inbouwtekening---pelgrim
MAG528RVS