Showroom

Showroom ATAG, Pelgrim en ETNA

In onze showroom in Duiven, aan de A12 bij Arnhem, vindt u de collecties van ATAG, Pelgrim en ETNA inbouwapparatuur. Hier kunt u in alle rust de apparaten en designs bekijken en krijgt u antwoord op al uw vragen. Op drie verdiepingen en ruim 1.000 m² tonen we vrijwel alle actuele modellen uit onze collecties. Met de showroom willen wij u het beste advies geven bij de aanschaf van keukenapparatuur. Met extra informatie rond de producten en het gebruiksgemak kunt u vervolgens de ideale keuken laten ontwerpen bij uw keukenvakzaak. Onze productadviseurs in de showroom nemen volop de tijd om te ontdekken welke wensen en eisen u heeft en stellen zeer gerichte vragen om u een goed, deskundig en onafhankelijk persoonlijk advies te kunnen geven.

Welke kleur past in uw interieur? Welke oven vindt u handig? 1000 m² keukeninspiratie! In de fraaie showroom van ATAG Benelux kunt u terecht voor vrijblijvend advies en ervaart en voelt u gelijk alle keukenapparaten van ATAG, Pelgrim en ETNA.

Reguliere openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Zaterdag van 10:00 tot 16:00. Let op: voor zaterdagen is het niet mogelijk om een afspraak te maken

Verbouwing en extra sluitingen

Wegens een verbouwing is het Experience Center gesloten van 19 september tot en met 3 oktober. Op de volgende dagen is het Experience Center ook gesloten:

  • Maandag 8 oktober
  • Dinsdag 9 oktober
  • Donderdag 11 oktober
  • Maandag 15 oktober
  • Dinsdag 16 oktober

Uw eigen afspraak inplannen
Onze showroom in Duiven bij Arnhem is vrij toegankelijk. Dat kan onaangekondigd of op afspraak. Wij willen u graag persoonlijk adviseren. Daarom garandeert het maken van een afspraak dat wij speciaal voor u tijd reserveren. Klik op een datum en daarna op het gewenste tijdstip. U krijgt dan een persoonlijke uitnodiging. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn tijdens uw bezoek. We zien u graag in de showroom te Duiven. Plan hier uw route.

Adres
Showroom ATAG Pelgrim ETNA
Impact 83 DUIVEN

Indien u tijdens uw bezoek verzekerd wilt zijn van een persoonlijk advies door één van onze adviseurs, adviseren wij u van tevoren een afspraak te maken via telefoonnummer 026 882 11 01.