Showroom

Showroom ATAG, Pelgrim en ETNA

In onze showroom in Duiven, aan de A12 bij Arnhem, vindt u de collecties van ATAG, Pelgrim en ETNA inbouwapparatuur. Hier kunt u in alle rust de apparaten en designs bekijken en krijgt u antwoord op al uw vragen. Op drie verdiepingen en ruim 1.000 m² tonen we vrijwel alle actuele modellen uit onze collecties. Met de showroom willen wij u het beste advies geven bij de aanschaf van keukenapparatuur. Met extra informatie rond de producten en het gebruiksgemak kunt u vervolgens de ideale keuken laten ontwerpen bij uw keukenvakzaak. Onze productadviseurs in de showroom nemen volop de tijd om te ontdekken welke wensen en eisen u heeft en stellen zeer gerichte vragen om u een goed, deskundig en onafhankelijk persoonlijk advies te kunnen geven.

Welke kleur past in uw interieur? Welke oven vindt u handig? 1000 m² keukeninspiratie! In de fraaie showroom van ATAG Benelux kunt u terecht voor vrijblijvend advies en ervaart en voelt u gelijk alle keukenapparaten van ATAG, Pelgrim en ETNA.

Reguliere openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Zaterdag van 10:00 tot 16:00. Let op: voor zaterdagen is het niet mogelijk om een afspraak te maken

 

Uw eigen afspraak inplannen
Onze showroom in Duiven bij Arnhem is vrij toegankelijk. Dat kan onaangekondigd of op afspraak. Wij willen u graag persoonlijk adviseren. Daarom garandeert het maken van een afspraak dat wij speciaal voor u tijd reserveren. Klik op een datum en daarna op het gewenste tijdstip. U krijgt dan een persoonlijke uitnodiging. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn tijdens uw bezoek. We zien u graag in de showroom te Duiven. Plan hier uw route.

Adres
Showroom ATAG Pelgrim ETNA
Impact 83 DUIVEN

Indien u tijdens uw bezoek verzekerd wilt zijn van een persoonlijk advies door één van onze adviseurs, adviseren wij u van tevoren een afspraak te maken via telefoonnummer 026 882 11 01.